Het ondernemers verbond
Image default
Hobby en vrije tijd

In deze webshop kun je een spannende online pubquiz kopen

Ondanks de coronapandemie, hoeven we niet avondenlang alleen op de bank te zitten. Organiseer bijvoorbeeld eens een online pubquiz! Je kunt een online pubquiz kopen bij Pubquizshop.nl. Dit is dé manier om op een veilige manier met je vrienden in contact te blijven. Maar ook voor op het werk kun je een pubquiz kopen. Dankzij een pubquiz leer je je collega’s pas echt kennen. Je kunt het eigenlijk zien als een teambuildingsuitje. Ga je toch liever naar de kroeg? Het bedrijf biedt ook offline pubquizzen.

De diensten van het bedrijf

Zowel de online als de offline pubquizzen zijn er in allerlei thema’s – denk aan een mannen- en een vrouweneditie of een Wie-is-de-mol?-thema. De pubquizzen bestaan uit verschillende categorieën, waar telkens ongeveer tien vragen over worden gesteld. Zo zit er voor iedereen wel iets bij waar hij of zij in uitblinkt. Je kunt een pubquiz kopen waarbij je zelf een quizmaster moet zoeken, maar je kunt ook kiezen voor een quizmaster van het bedrijf zelf.

Hoe zit de online quiz in elkaar?

De online quiz bestaat uit een PowerPoint waar niet alleen de vragen opstaan, maar ook de antwoorden. De quizmaster bepaalt wanneer deze in beeld komen. Ook kunnen er beeld- en geluidsfragmenten worden getoond, die al standaard bij de pubquiz inbegrepen zitten. Zorg ervoor dat alle deelnemers een account hebben op Zoom of Microsoft Teams en stuur hen een uitnodiging. Als iedereen aanwezig is, kan de quiz beginnen.

Veel mogelijkheden

Mocht je zelf nog ideeën hebben, deel deze dan met het bedrijf. De medewerkers staan overal voor open en proberen zoveel mogelijk met je mee te denken. Zo organiseer je de ideale pubquiz voor je vrienden of collega’s. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om het bedrijf te benaderen. Je kunt hen bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of door het te bellen. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.