Het ondernemers verbond
Image default
Banen en opleidingen

Business developer

Business developer

Jouw verantwoordelijkheden

Het vertalen van de noden van de Business aan IT en vice versa! Je spreekt beide talen.

Je bent vertrouwd met de taal van de developer én mt die van de business. Hierdoor weet jij de vertaalslag te maken met wat de business wil en hoe dit gerealiseerd kan worden.

Jij draagt bij aan het feit dat er mooie dingen voortkomen uit abstracte ideeën, mooi toch?

 

Jouw profiel

  • Je hebt een diploma (Bachelor of Master) in de Informatica of gelijkwaardig door ervaring
  • Minimaal 3 jaar ervaring in business analyse
  • Analytisch & probleemoplossend! Als je een idee hoort, ben je al bezig met het analyseren van wat mogelijk is en wat niet. Eventuele problemen ga je al op voorhand in kaart brengen.
  • Zelfsturend & teamplayer! Jij geniet van de afwisseling van zelfstandig werken (processen uitschrijven) en samenwerken tijdens meetings.
  • Proactief en vol initiatief! Je wacht niet om interessante ideeën mee te delen met de business of de developers en testers, zolang het maar het project vooruithelpt.
  • Communicatief en meelevend! Luisteren naar en praten met alle stakeholders tijdens de projecten is voor jou van belang. Je probeert iedereen zijn standpunt te begrijpen om iedereen vervolgens op 1 lijn te krijgen.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands. Kennis van Frans en Engels zijn uiteraard een grote troef! 

Ons aanbod

We zien het als onze missie om jou van een aantrekkelijke carrière te voorzien en jouw vakmanschap te delen met onze klanten waar je uitdagende projecten krijgt voorgeschoteld. In ruil voor je vakmanschap krijg je een uitgebreid loonspakket (salaris, aangevuld met 12 extra ADV-vakantiedagen eindejaarspremie, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en meer). Daarnaast houden we rekening met je woonplaats, zodat je een goede werk- privé balans kan behouden.

https://www.vindazo.be/vacatures/business-developer.html