Het ondernemers verbond
Image default
Aanbiedingen

Ajax alarmsysteem

Veiligheid boven alles

Lees hier over het Ajax alarmsysteem en hoe makkelijk je woning daarmee beveiligen gaat. Een inbraak moet je immers ten alle tijden voorkomen. Slachtoffer zijn van een inbraak is zo’n ellende, en zeker als het in je woning is. Simpeler dan ooit kun je het pand of het appartement beveiligen, en dit zonder dat er allerlei monteurs over de vloer komen. Zodra je van huis gaat activeer je het alarm, en onraad verneem je via een app. In deze blogtekst hoe dit allemaal kan, en waarom het zo goed is voor jouw woning.

Preventie

De opzet is dat inbrekers niet binnenkomen. Alarmsystemen hebben net zoals bij, licht bij de woning en goed hang- en sluitwerk op de ramen en deuren, een preventieve werking. Echter om in een woning waar je al verblijft, wat dus ook volledig ingericht is, een team installateurs over de vloer te halen is ook verre van ideaal. Je huis ligt als de installateurs weg zijn totaal overhoop. De oplossing zit dan in draadloze alarmsystemen. Alleen al het hebben van zo’n systeem laat kwaadwillenden een deurtje verder gaan. Het is een gegeven dat niet één inbreker iets gaat ondernemen bij een pand met een elektronische beveiligingssysteem, mits daar extreem veel kostbaarheden liggen. Dan zijn het professionele inbrekers,en die zullen eerder voor een bank of juwelier gaan als voor een woning, dus beschouw voor een woning waar de standaard kostbaarheden te vinden zijn, de kans op een inbraak als nihil. Inbrekers wijken dan uit naar een makkelijker pand, en laten jouw huis met rust.

Zo simpel

Om te zorgen dat inbrekers een deurtje verder gaan zodat je nooit thuis komt in een woning waar ongure types aan het rondneuzen zijn geweest, plaats je een Ajax alarmsysteem. Dit systeem werkt met een bewegingsmelder. Aangezien iedereen een buitenlamp met sensor wel kent, is het makkelijk om een idee daarvan te krijgen. De bediening van het systeem gaat via een app. Zodra de ongewenste indringer in de buurt van de sensor komt, geeft het apparaat een signaal aan de app waarop je de hulpdiensten kan benaderen. De inbreker kan dan op heterdaad aangehouden worden. Omdat inbrekers dat niet willen, zullen ze niet gauw toeslaan bij een pand wat een goede beveiliging heeft. Het is dus het overwegen waard om inbraken, dus een hoop ellende, te voorkomen door een goed systeem te plaatsen.

https://draadloos-alarmsysteem.com/