Welke spiltrap past het best bij uw woning?

Gaat u verhuizen en bent u aan het twijfelen over een nieuwe trap? Vaak is deze te vinden in uw hal of ergens in het zicht van u en uw gasten. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over welke trap u kiest. Kies bijvoorbeeld voor een spiltrap van Hoscon Trappen. Een spiltrap, oftewel spiraalvormige trap, is compact en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kiest u voor een stalen spiltrap met een klassieke uitstraling of een moderne spiltrap waarbij de treden zijn afgewerkt met glasplaten. De specialist in spiltrappen voorziet u graag van advies over de meest geschikte spiltrap voor uw huis.

Bespaar ruimte met een spiltrap op maat

Uw nieuwe spiltrap laat u op maar maken bij Hoscon Trappen. Dit bedrijf regelt een prachtige, compacte trap voor in uw woning. Het geeft een robuuste look en is daarnaast ook erg functioneel. Hij neemt namelijk weinig ruimte in beslag. Van simpele uitvoeringen voor buiten tot design spiltrappen kunt u terecht bij deze specialist. Door een jarenlange ervaring zijn zij in staat om uw ideeën om te zetten in een functioneel ontwerp, waarbij alle afmetingen en uitvoeringen mogelijk zijn waarbij rekening wordt gehouden met alle wet- en regelgeving. Wilt u bijvoorbeeld een persoonlijk ontwerp voor uw spiltrap van hout, glas, rvs of natuursteen? Het kan allemaal wanneer u kiest voor dé specialist in trappen op maat.

Maak uw spiltrap af met een traphek

Waarschijnlijk maakt uw huidige trap geen gebruik van een hek. Toch is het bij een spiltrap van toegevoegde waarde om een traphek te hebben. Daarnaast is het voor de veiligheid ook belangrijk. Door de vorm van de trap loopt deze vaak stijl op. Daarom is het handig als u zich goed kunt vasthouden. Hoscon Trappen levert kwalitatieve traphekken op maat die volledig aansluiten bij het ontwerp van uw huidige spiltrap of u laat deze ontwerpen in combinatie met een nieuwe spiltrap. Een traphek geeft uw spiltrap karakter. Zo kunt u kiezen voor verschillende materialen voor de afwerking van het traphek. Kies bijvoorbeeld voor glas, hout of rvs. Wat u ook kiest, bij Hoscon Trappen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.