We leveren uw klassiek interieur gratis aan huis

In onze grote showroom kunt u uren blijven rondkijken. Wanneer u uw interieur heeft samengesteld, haalt u dit zelf in onze winkel op of u laat het gratis bezorgen door het professioneel team van Start Stijlmeubelen. Want naast dat u uw meubelen af kunt halen bij een servicepunt bij het station van Voorburg, kan uw aankoop ook gratis bij u thuis worden bezorgd. Dus heeft u bijvoorbeeld een fraaie theewagen in notenhout gezien, een vitrinekast met glas van kersenhout of prachtig gestoffeerde eetkamerstoelen? Voorkom beschadigingen en laat uw meubelen voor een klassiek interieur gratis door het team van Star Stijlmeubelen bezorgen!

Een tv-commode voor elk klassiek interieur

Uw tv-commode zet de puntjes op de i in uw klassiek interieur. Het is een praktisch meubelstuk, dat ook een esthetische functie heeft. Wellicht heeft u een grote collectie videobanden of dvd’s van uw (klein)kinderen, die u uit het zicht wilt hebben. U houdt van prachtige Duitse klassieke muziek, waardoor u de cd-speler en cd’s bij elkaar op wilt bergen. Of er zijn andere redenen waardoor u extra opbergruimte nodig heeft. Kies voor een tv-commode van Star Stijlmeubelen, gemaakt van onder meer kersenhout en notenhout en afgewerkt met prachtige details zoals sierlijke handvatten. Hierdoor past de tv-commode ook perfect bij uw klassiek interieur.

Kies een comfortabele bank voor uw klassiek interieur

Wanneer u een bank bij Star Stijlmeubelen koopt, bent u er zeker van dat uw bank heerlijk zit en perfect past in uw klassiek interieur. En dat is ook precies waarom u eens een bezoek moet brengen aan Star Stijlmeubelen, hét familiebedrijf dat enkel klassieke meubelen in de collectie heeft. De banken zijn verkrijgbaar in de mooiste materialen zoals leder en velours, en voor de meeste modellen kunt u uw favoriete kleur kiezen middels diverse stalen. Zodra u uw keuze voor een bank gemaakt heeft, kunt u ook eens een kijkje nemen in het aanbod aan fauteuils, waarmee u de zithoek in uw klassiek interieur écht afmaakt.