Ondernemersverbondoss

Wat stop jij in je gereedschapskist?

Je bent aan het klussen en je hebt iets nodig wat je niet in de schuur hebt staan. Hoe irritant is dat? Dan word je weer van je werk af gehouden door het bij de buurman te gaan lenen. Het beste is eigenlijk om zelf in een goede gereedschapskist te investeren. In dit artikel vertel ik je welke spullen je echt moet hebben en welke minder belangrijk zijn. 

Laten we bij het begin beginnen en zorgen voor een kist waar je al je gereedschap in kwijt kan en ook in kan verplaatsen. Er zijn heel veel verschillende soorten en maten, materialen en afmetingen. De meest voorkomende materialen zijn metaal en kunststof. De grootte van uw gereedschapskist hangt natuurlijk heel erg af van de hoeveelheid gereedschap die u heeft. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om meerdere gereedschapskisten te bezitten. Bijvoorbeeld één voor elk soort gereedschap. Zo heb je houtgereedschap, mechanisch gereedschap zoals sleutels en algemeen gereedschap zoals een schroevendraaier en een hamer. Ook is er de optie om een gereedschapskist op wieltjes te kopen. Deze komen goed van pas als je de kist van de ene naar de andere plek wilt vervoeren. 

Uiteraard moet je handgereedschapskist hebben voor je handgereedschap. Een gereedschapskist zonder handgereedschap kan je amper een gereedschapskist noemen. Je hebt ten alle tijden een assortiment aan verschillende schroevendraaiers nodig. Denk hierbij aan kruiskoppen en platte schroevendraaiers in verschillende maten. Ook horen er in je kist altijd rvs bouten en moeren te zitten en zonder een paar goede houtschroeven kom je ook niet ver. Om zo’n moer of bout te bevestigen heb je natuurlijk ook een paar goede sleutels nodig. Verder is het belangrijk om de standaard spullen in huis te hebben zoals een hamer en een zaag. Het is slim om er wat meer geld aan uitte geven om er zeker van te zijn dat de spullen lang meegaan. 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.moerenbout.nl