Wat is de beste plaats voor een wasmachine en wasdroger volgens witgoed reparatie Amsterdam

Wat is de beste plaats voor een wasmachine en wasdroger volgens witgoed reparatie Amsterdam

Niemand lijkt het erover eens te zijn waar de wasruimte zou moeten gaan. Deze kamers waren ooit afterthoughts, geïnstalleerd in uit-van-de-manier kasten of de hoek van de kelder. In de loop der jaren zijn er nieuwe huizen gestart met prioriteit voor het bepalen van de plaats van de wasruimte om het gebruiksgemak te vergroten, de efficiëntie te verbeteren en een veilige ventilatie te garanderen.

Maar waar is de beste plaats voor de wasruimte volgens witgoed reparatie Amsterdam?

Er is geen goed antwoord op deze vraag, maar iedereen heeft zijn voorkeuren. Als u een nieuw huis bouwt of overweegt om uw bestaande wasruimte te verplaatsen, onderzoek dan de voordelen van elke mogelijke plaats om uw wasmachine en droger te installeren.

De tweede etage is de meest populaire locatie voor de wasmachine en droger, met 37% van de respondenten geeft het de duimen omhoog. Een wasruimte op de tweede verdieping bevindt zich in de privéruimte van uw huis, waardoor het gemakkelijk is om vuile kleren van slaapkamerkasten naar de wasmachine te vervoeren zonder dat u zich ooit in een openbaar deel van uw huis ophoopt.

De bijkeuken kan de beste plaats zijn voor de wasruimte als je de optie wilt hebben om vanuit de garage naar binnen te lopen, vieze bovenkleding te verwijderen en recht in de was te gooien. De bijkeuken is al een utilitaire ruimte, dus waarom zou je geen wasmachine en droger toevoegen.

In de keuken

Hoewel vuile kleren en koken niets met elkaar te maken hebben, geeft 20% van de huiseigenaren er de voorkeur aan om de wasruimte in de keuken te plaatsen. De logica hier is dat u het grootste deel van uw tijd in de keuken doorbrengt, dus het plaatsen van de wasmachine en droger in de buurt is een logische keuze.

In de kelder Of je kelder nu klaar is of niet, 17% van de huiseigenaren zegt dat dit de beste plek is voor de wasruimte. De afgelegen locatie houdt het geluidsniveau tot een minimum beperkt, en een ingebouwde wasgoot lost het probleem op van het schuiven van vuile kleren langs twee trappen.

In de slaapkamer Vuile kleren leven in de wasruimte en schone kleren leven in je kast, dus waarom zou je deze twee locaties niet dichter bij elkaar brengen? Dit is een bijzonder handige plek voor de wasmachine en droger als u alleenstaand bent, geen kinderen thuis hebt of een slaapkamer op de begane grond hebt.

In de garage

Als u weinig ruimte heeft, is de garage een geschikte back-upplaats voor de wasmachine en droger. Het is zelfs de voorkeur van 12% van de huiseigenaren. Het is zeker een betere optie dan een stapelbare eenheid in de badkamer, hal of keukenkast, waar stapels vuile kleren je zeker in de weg kunnen lopen. Je hoeft alleen maar extra voorzichtig te zijn om geen schone kleren te laten vallen op de niet-zo-schone garagevloer.

Witgoed reparatie Amsterdam adviseert u de ventilatie mogelijkheden goed in overweging te nemen.

Ventilatie overwegingen

Waar u ook besluit om de wasmachine en droger te installeren, zorg ervoor dat u voor voldoende veiligheid op de juiste plaats ventileert. Dit omvat een drogerventilator die naar buiten leidt, niet naar zolder of garage, en een afzuigventilator aan het plafond die u kunt inschakelen tijdens het wassen om te voorkomen dat de kamer te warm en vochtig wordt.

Witgoed reparatie Amsterdam voor al uw vragen omtrent uw wasmachine en wasdroger.

Bezoek de website voor meer informatie : https://witgoed-reparatie.net