Ondernemersverbondoss

Voordelen direct marketing voor afnemers van een lead

Voor klanten biedt direct marketing ook een voordeel. Voor hen is direct marketing ‘handig’, makkelijk en privé, ook wanneer men een lead wil hebben. Direct marketeers sluiten nooit hun deuren, klanten hoeven niet in de rij te staan, zich te verplaatsen en een parkeerplaats te zoeken. Vanuit de ‘luie’ zetel of mobiel kunnen aanbiedingen worden bekeken op websites. Industriële klanten kunnen zich tijdig informeren over nieuwe technieken en producten.

Leadgeneratie om leads te verkrijgen

Als zij zelf op zoek gaan naar producten zoeken kunnen zij dit ook aangeven bij een leadprovider die zich bezighoudt met leadgeneratie. Direct marketeers worden niet gehinderd door grenzen en kunnen een nagenoeg onbeperkte selectie aanbieden aan consumenten bijna overal ter wereld, zolang er geen importbeperking op de goederen zit. EU-commissaris De Gugt dacht de chinezen te slimme af te zijn met een importbeperking op zonnepanelen. De heer Karel de Gugt is een trotse eigenaar van een wijngaard. De chinezen op hun beurt dreigen ermee dat ze goedkope wijn gaan voorzien van een importheffing. Het gaat te ver in deze blog om hierover te discussiëren, maar we leven in een vrije markt. Als de Europese bedrijven vinden dat ze te veel last hebben van Chinese producten, dan kunnen ze twee dingen doen.

Leads van hoge kwaliteit

Een kwalitatief hoogstaander product verkopen of de prijs laten zakken. Zij hebben tenslotte lagere transportkosten, omdat ze al in Europa zitten. Weet de klant die goed geïnformeerd is de kwaliteit niet te waarderen, dan hebben de zonnepanelen leveranciers een imagoprobleem. Uiteindelijk is het de consument die wordt benadeelt door de importheffing. De prijzen van de Chinese zonnepanelen gaan omhoog. Maar naar wie gaat de heffing toe? Juist naar de overheid, lees Europa, die heffing heeft toegevoegd. Internet en direct marketing is juist bedoeld om de consument vrij te laten om te kopen waar en bij wie hij wilt. In feite wordt de consument al benadeeld op de prijzen van voedsel, maar daarvoor is deze blog niet opgezet.

Meer informatie: http://www.virgoleads.com

Bezoek de website voor meer informatie :