Ondernemersverbondoss

Vertrouw kwalitatief koeltransport toe aan een deskundig vervoersbedrijf

Koeltransport is oprecht een vak apart! Hierbij moet er namelijk rekening gehouden worden met de condities waarin de goederen vervoerd moeten worden. Goederen die volgens bepaalde richtlijnen vervoerd worden, zijn bederfelijke waren zoals voeding, bloemen en planten. Vanwege de bederfelijkheid is deze vorm van transport dan ook onderhevig aan vele hygiëne- en kwaliteitseisen. Zo worden […]

Ondernemersverbondoss

Welke scooter ga ik leasen?

Laatst hoorde ik het iemand hebben over scooter lease. Ik gaf namelijk aan dat ik op zoek ben naar een goedkope scooter. Maar dat ik er natuurlijk ook niet te veel onderhoudskosten aan wil hebben. Dus dat een tweedehands wellicht niet zo handig zou zijn. Maar dan werd een nieuwe scooter die goedkoop is, al […]