Het ondernemers verbond
Image default
Zakelijke dienstverlening

Unieke promotie van uw product met een re-board display

Wanneer u graag uw producten op bijzondere wijze presenteert, weet u vast al het één en ander af van presentatie middels displays, zoals een re-board display. Het toonstellen van uw nieuwe product op een display, opent de deuren tot vele mogelijkheden. Het display kan namelijk tot in de details worden afgestemd op al uw wensen en behoeften. Zo laat u de eigenschappen van het product optimaal naar voren komen! Met de hulp van Global Creations is het ideale display nabij. Dit bedrijf is namelijk al ruim 20 jaar specialist op het gebied van visuele instore communicatie. Ontdek snel wat de specialist voor u kan betekenen!

Een milieuvriendelijke, lichtgewicht én betaalbare optie

Een display van re-board of een ander materiaal, is het perfecte promotiemateriaal om uw product in de spotlight te zetten. Naast het feit dat het product op zeer unieke wijze wordt gepresenteerd, neemt het werken met een re-board display veel voordelen met zich mee. Ten eerste is het een zeer milieuvriendelijke optie in tegenstelling tot werken met een materiaal als plastic. Ten tweede is karton zeer licht in gewicht en is het dus eenvoudig te verplaatsen. Ten derde is een installatie van karton zelf eenvoudig zelf in elkaar te zetten en vervolgens weer uit elkaar te halen. En ten vierde is karton een zeer betaalbaar materiaal. Kortom: genoeg redenen om voor een display van re-board te kiezen.

Informeer naar alle mogelijkheid omtrent promotiedisplays

Zou u uw product graag presenteren op een display, vervaardigd uit re-board of ander materiaal, en wilt u meer informatie inwinnen omtrent de mogelijkheden van dit promotiemateriaal? De professionals van Global Creations staan graag voor u klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft en geven u gedegen advies op maat. Mocht u contact willen opnemen met de specialisten, dan kunt u de website van het bedrijf raadplegen. Hier vindt u verdere informatie over het aanbod, eveneens als de contactgegevens.

Gerelateerde artikelen

Assessment voor jouw loopbaan

Tinttotaal – carwrapping

Een beursstand huren als visitekaartje voor uw bedrijf