Het ondernemers verbond
Image default
Dienstverlening

Toekomstgerichte woningen bouwen? Kies voor staalbouw woningen van dit bedrijf

Bent u bezig met nieuwbouwprojecten voor woningen of bedrijfspanden? Dan is het natuurlijk belangrijk dat deze panden gericht zijn op de toekomst. Hierbij kunt u denken aan het uiterlijk, de kwaliteit en de bouwwijze. Door gebruik te maken van een staalconstructie op maat creëert u een woning die gericht is op de toekomst. R.E.M. techniek is gespecialiseerd in constructies voor staalbouw woningen.

Een nieuwe bouwtechniek

Staal is een materiaal dat zowel erg sterk als licht is. Hier kunnen veel voordelen uit gehaald worden. Een staalconstructie op maat is dus erg sterk. Hierdoor zijn er geen dragende muren meer in de woning zelf. Het is dus niet nodig om binnenmuren te plaatsen. Door deze nieuwe bouwtechniek heeft u veel meer vrijheid over de indeling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om grote open ruimtes te maken waar veel daglicht binnenkomt. Deze indelingen zijn bij andere bouwtechnieken niet snel mogelijk.

Mogelijkheden tot uitbreiding

Staal is ook een flexibel materiaal waar makkelijk mee te werken is. Hierdoor is het mogelijk om staalbouw woningen later nog te verbouwen of uit te breiden. Bij andere soorten bouwmaterialen is dit proces veel lastiger. Door deze mogelijkheid van uitbreiding hebben de bewoners veel meer opties om de woning helemaal naar hun smaak te maken.

Kies voor dit duurzame en effectieve bedrijf

Staalbouw woningen zijn de woningen van de toekomst. Dit komt vooral door de duurzaamheid van dit materiaal. Staal is namelijk helemaal recyclebaar. Overgebleven staal van de productie kan dus eenvoudig opnieuw gebruikt worden.  Daarnaast gaat staal ontzettend lang mee en veroudert het niet, waardoor de staalconstructie op maat lang stevigheid zal bieden. Bij de productie van de staalconstructies is er ook weinig afval. Alle onderdelen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Deze werkwijze is ook erg effectief omdat de onderdelen alleen nog maar in elkaar gezet hoeven te worden.