Het ondernemers verbond
Image default
Commercie

Oude telefoon verkopen

Je telefoon snel en gemakkelijk verkopen?

Na maanden sparen heb je eindelijk die nieuwe telefoon, je had deze niet echt nodig maar je wilde gewoon graag dat nieuwe model. Wat ga je doen met je oude telefoon? Bewaren, om als back-up telefoon te dienen? Of ga je toch kijken of je die telefoon kunt verkopen? Eigenlijk heb je helemaal geen zin om een advertentie aan te maken, veel te veel moeite en je krijgt toch nooit wat je ervoor wil krijgen. Waarom moeilijk doen, verkoop je telefoon aan één van de vele bedrijven die telefoons recyclet. Deze bedrijven kopen jouw telefoon in welke staat dan ook!

Het maakt dus niet uit hoe mijn telefoon eruit ziet?

Nee, je kunt je telefoon altijd verkopen! Het maakt natuurlijk qua prijs wel uit hoe je telefoon eruitziet. Als jij een puntgave telefoon verkoopt dan krijg je er meer voor dan als je die telefoon verkoopt waarmee je een keer bent gaan voetballen. Wees daarom altijd eerlijk naar jezelf als je jouw telefoon verkoopt en verwacht geen honderden euro’s voor een Nokia 3310 die 30 seconden in de magnetron net heeft overleefd. Je zult bij jezelf goed moeten nagaan hoeveel je in alle redelijkheid ervoor zult krijgen, het is in ieder geval meer dan als je die telefoon niet verkoopt.

Hoe gaat het verkopen van mijn telefoon in zijn werk?

Het verkopen van je telefoon is heel simpel, je gaat naar één van de vele recycle websites om je telefoon aan te bieden. Eenmaal op deze site moet je wat gegevens invullen voor het verkopen van je telefoon. Het is daarna een kwestie van je telefoon in een envelop stoppen en op de bus doen. Zodra je telefoon aangekomen is bij het bedrijf zal deze gecontroleerd worden en daarna krijg jij het geld op je rekening gestort. Het verkopen van je telefoon was nog nooit zo simpel!

Bij cashvoormobiel kan je direct je oude telefoon verkopen!

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.cashvoormobiel.eu