Het ondernemers verbond
Image default
Commercie

Originele Valentijnscadeaus voor hem

Originele Valentijnscadeaus voor hem

Bij Valentijnsdag denken de meeste mensen aan kaarten, chocola en samen uit eten gaan. Daar is absoluut niets mis mee, jij kent jouw partner immers het beste. Wie dit jaar echter alle clichés overboord wil gooien en net even iets creatiever uit de hoek wil komen, moet vooral verder lezen. 

 1. Maak een lijstje voor hem met redenen waarom hij zo geweldig is en waarom jij zo zielsveel van hem houdt. Om het extra speciaal te maken, maak je er een ouderwetse brief van. Dit doe je als volgt: Maak het papier voor het schrijven nat met thee en leg het vervolgens op de verwarming om te drogen. Je houdt een vergeeld vel over, met vlekken en lichte vervormingen. Maak het papier af door met de randjes van het papier af te branden boven een kaars. Doe dit subtiel, anders ziet het er te gemaakt uit. Schrijf nu met een vulpen en met onregelmatige druk op het papier. Dit is overigens ook een prima Valentijnscadeau voor haar 😉
 2. Je kunt je liefdesverklaringen ook op roze post-its schrijven en in de vorm van een hart op de badkamerspiegel plakken. Romantiek gegarandeerd!
 3. Let’s make love.. uhm.. beer! Houdt hij wel van een biertje en is hij een echte ‘doe-het-zelver’? Geef hem dan deze ‘Beer Making Kit’ cadeau. Uiteraard is het dan stiekem wel de bedoeling om hier een gezamenlijke activiteit van te maken. Bekijk hier de Beer Making Kit en bestel hem nu het nog kan want hij moet van ver komen!
 4. Kan jullie liefdesleven wel wat ‘pittigheid’ gebruiken? Dan is dit ‘requests spel’ wellicht het ideale Valentijnscadeau.
 5. Wil je hem graag iets praktisch geven, zoals die sneakers waar je hem al heel lang naar ziet kijken? Geef er dan een romantisch tintje aan door het in te pakken in wit cadeaupapier wat je hebt versierd met roze of rode lippenstift kusjes. Schrijf  een  lieve of stoute tekst aan de binnenkant om het af te maken.

Originele Valentijnscadeaus voor haar

 1. Als je een beetje handig bent, maak je van aardbeien gemakkelijk rozen. Bevestig er een steeltje aan en zet ze in een vaas met een bodem van chocola. Gegarandeerd de meest romantische chocolade fondue ooit! 
 2. Heeft ze toevallig  wel eens laten vallen welke jurk ze wel zou  willen hebben? Koop hem, leg hem voor haar klaar en doe er een briefje bij hoe laat ze bij jullie favoriete restaurant moet zijn. Met die jurk aan, uiteraard. 
 3. Heb je niet zo’n ruim budget, maar wil je wel graag iets bijzonders geven? Met een glazen pot, papier, inkt en een stukje touw kom je een heel eind!
 4. Als je wel een ruimer budget hebt is een overnachting in een sterrenkubus een optie. Geniet tot diep in de nacht van de prachtige sterrenhemel.
 5. Wil je dit jaar echt compleet ‘over the top’ gaan? Neem haar dan mee naar Finland voor een bijzondere iglo overnachting met het noorderlicht op de achtergrond. 
 6. Een dagje wellness is een heerlijke manier om samen te ontspannen. Je verwent haar er niet alleen mee, stiekem verwen je jezelf ook een beetje. Sluit de dag af met een romantisch diner. 

Natuurlijk zijn er nog veel meer originele cadeaus om je geliefde mee te verrassen. Wat je ook kiest, wij wensen je een hele romantische dag toe! 

Meer leuke artikelen lezen?

Op Tuincentrum Overzicht.nl vindt u alle tuincentra van Nederland incl. openingstijden, koopzondagen en andere informatie. Tevens leest u er wekelijks nieuwe tuintips en andere leukere artikelen zoals deze over Valentijnsdag.

Tot snel, op Tuincentrum Overzicht.nl!

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.tuincentrumoverzicht.nl/actueel/2598/valentijnsdag-2015