Met de juiste zuigerafdichting voor hydraulische cilinders houdt u het altijd droog!

Een lekkende hydraulische cilinder betekent minder druk, en minder druk betekent een minder efficiënt proces. Zorg daarom voor een goede zuigerafdichting! Als u een zuigerafdichting of een stangafdichting aanschaft bij een specialist, weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. De afdichtingen zijn bijzonder duurzaam en gaan daardoor lange tijd mee. Dat wil zeggen dat u niet om de zoveel tijd veel geld kwijt bent aan een nieuwe afdichting. Uiteindelijk kunt u met een stangafdichting of zuigerafdichting van een erkende leverancier dus besparen op de kosten. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn dat u het werk niet iedere keer hoeft neer te leggen om een afdichting te vervangen.

Zuigerafdichting van de beste kwaliteit

Over het algemeen worden de beste zuigerafdichtingen gemaakt in Europa en de VS. Dat komt omdat er hier strenge voorschriften zijn waar het materiaal een moet voldoen. En dat is iets dat u in landen in Azië niet zo snel zult vinden. Zodoende bent u verzekerd van een hoogwaardige zuigerafdichting of stangafdichting. Ook als u op zoek bent naar duurzame glijlagers is het raadzaam om een betrouwbare partner in te schakelen. Op die manier weet u zeker dat u geen kat in de zak koopt. Een stangafdichting of zuigerafdichting die niet aan alle kwaliteitseisen voldoet kan namelijk de nodige problemen veroorzaken. En dat wilt u als vanzelfsprekend koste wat het kost voorkomen.

Stangafdichting: efficiënte afdichtingsoplossing

En de meest efficiente afdichting krijgt u met een polyurethaan  stangafdichting. Deze heeft u in minder dan geen tijd zelf geïnstalleerd en het blijft jarenlang zitten. Als u een efficiënte afdichtingsoplossing nodig heeft, biedt een stangafdichting uitkomst. Net als een zuigerafdichting is een stangafdichting bedoeld voor de vloeistofafdichting in hydraulische cilinders. Deze afdichtingen zorgen ervoor dat de cilinder niet naar buiten kan gaan lekken. De vloeistof blijft dus te allen tijde in de cilinder. Zodoende kunnen er geen gevaarlijke lekkages ontstaan. De stangafdichting dicht af op de cilinderstang en wordt aan de buitenkant van de cilinder gemonteerd. De afdichtingen zijn in nagenoeg alle media toe te passen en bieden een optimale bescherming tegen het penetreren van media in het systeem. Zo heeft u de garantie dat uw hydraulische cilinders uitstekend beschermd worden.

Bezoek de website voor meer informatie :