Laat uw huis opkopen en ontvang de netto opbrengst

Als u uw huis verkoopt heb je te maken met extra kosten. Denk aan de kosten voor de notaris. Best vervelend als u uw woning voor een mooi bedrag verkoopt en u moet dergelijke kosten afdragen. CVB Vastgoed is een makelaarscollectief met de ervaring en de connecties om iedere woning in Nederland snel en efficiënt te verkopen. Voor u als verkoper betekent dit dat u snel een mooi bedrag voor uw woning krijgt, netto! U bent na het afsluiten van het verkoopcontract vrij om nieuwe investeringen te doen zonder u druk te maken over openstaande nota’s.

Uw huis snel laten opkopen zodat u verder kunt met de volgende stap in uw leven

U wilt snel een woning verkopen omdat u elders een nieuwe zaak gaat opzetten. U bent gescheiden en uw ex-partner heeft het huis mogen houden. Of juist een gezinsuitbreiding waardoor uw huidige woning te klein wordt. Het zijn allemaal spannende, nieuwe stappen in uw leven. U wilt uw huis zo snel mogelijk laten opkopen zodat deze nieuwe fase in uw leven kan starten. Neem dan contact op met CVB Vastgoed. Met ruim 10 jaar ervaring heeft deze makelaar het netwerk en diverse kanalen ter beschikking om uw huis snel, en voor de beste prijs, door te verkopen. En geen zorgen, alle administratieve handelingen worden u uit handen genomen. 

Zonder stress of onzekerheid uw huis laten opkopen door een betrouwbare partner

Het is zeer stressvol als u uw huis nog verkocht moet worden terwijl uw nieuwe huis al klaar is. U heeft met veel kosten te maken en u weet niet of u dat allemaal kunt ophoesten. En onnodig! Laat uw huis snel opkopen door de experts van CVB Vastgoed. Maak een afspraak en een makelaar komt uw woning kosteloos bezichtigen. Binnen twee werkdagen na de bezichtiging ontvangt u al een bod. Geen onnodige stress of onzekerheid meer, een mooi bedrag voor uw woning, en de weg is vrij om aan de volgende stap in uw leven te beginnen. Bel vandaag nog!