Kies voor een tijdregistratiesysteem voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar oplossingen voor toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie en meer? Wilt u op deze manier uw bedrijfspand beter beveiligen en meer inzicht krijgen in wie er uw pand binnenkomt en uitgaat? Bekijk dan eens de website van EasySecure! Dit bedrijf is specialist op het gebied van toegangscontrole. Ze bestaan sinds 2005 en sinds die tijd zijn ze uitgegroeid tot echte professionals. Met hun verschillende systemen verhoogt u de veiligheid voor uw pand en uw medewerkers. Deze systemen zijn onder andere intelligente kaartlezers, vingerscans, gezichtsherkenning, codetableaus, draadloze cilinders en draadloze deurbeslagen.  

Eenvoudige tijdregistratie met dit systeem

Een van de systemen die EasySecure aanbiedt, is het tijdregistratiesysteem. Hiermee kunt u zien wanneer uw medewerkers binnenkomen en weer weggaan. Met dit tijdregistratiesysteem kunt u eenvoudig de uren van medewerkers bijhouden, wat weer handig is voor het verlonen van deze uren. De tijdsregistratiescanners zijn uitgerust met een kaartlezer én codetableau. Daarnaast is het mogelijk om de mobiele telefoon als kaart te gebruiken.

Laat uw medewerkers in- en uitklokken met een prikklok

Een ander veel gebruikt systeem door bedrijven is de prikklok. Met dit systeem kunnen uw medewerkers in- en uitklokken. U krijgt zo meer inzicht in de in- en uitloop in uw bedrijfspand en de uren waarop medewerkers komen en weer naar huis gaan. Ook de prikklok werkt via de mobiele telefoon, een persoonlijke kaart of code. Bij dit systeem is ook een tag of vinger- of gezichtsherkenning mogelijk.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u een tijdregistratiesysteem, zoals een prikklok, laten installeren bij uw bedrijf? Neem dan contact op met de specialisten van EasySecure! Zij vertellen u meer over de verschillende systemen en de mogelijkheden. Weet u niet goed welk systeem het best past bij uw bedrijf? Dan geven deze specialisten u graag advies. Aan de hand van uw situatie en wensen adviseren ze u over het meest passende en efficiënte systeem. Neem snel contact op via de contactgegevens op hun website!