Hoe gaat het installeren van een groene wand in zijn werk?

Als decoratie in een ontvangstruimte, voor het verbeteren van de luchtkwaliteit op kantoor of als mooie scheidingswand. Een groene wand is op veel manieren inzetbaar. Maar hoe wordt dit gedaan door Green Care Interieurbeplanting? Uw verticale tuin wordt opgebouwd door middel van speciale modules in de vorm van grids. Aan deze grids worden trays gehangen waar vervolgens het groen in verwerkt wordt. Doordat de trays in verschillende afmetingen beschikbaar zijn ontstaat er de mogelijkheid dat er verschillende ruimtes op de werkvloer voorzien kunnen worden van een groene wand. Welke ruimte in uw kantoor is beschikbaar voor een verticale tuin?

Het ziekteverzuim neemt af na de installatie van een groene wand

U wilt natuurlijk niet dat uw medewerkers ziek worden. Dit bespaart hoge verzuimkosten en het bevordert de productiviteit. In veel gevallen kan het verbeteren van uw werkklimaat het ziekteverzuim voorkomen. Klachten zoals een droge keel een hoofdpijn verminderen door te kiezen voor de installatie van een groene wand. Doordat de planten zuurstof leveren aan uw personeel zorgt de wand voor een gezond binnenklimaat en zuivere lucht. De groene wand wordt aangepast op de beschikbare ruimte op uw kantoor. Is de verticale tuin geïnstalleerd? In dat geval kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten en uw wand maandelijks te laten voorzien van de juiste verzorging. 

Een groene wand stimuleert de gezondheid van werknemers

Op kantoor is de droge lucht een veel gehoorde klacht. Medewerkers worden hier duizelig en misselijk van en krijgen droge ogen. Is het niet prettig als u de gezondheid van uw werknemers kunt bevorderen, bijvoorbeeld door de installatie van een groene wand? Niet alleen is het gezond, het is ook nog eens een ware eyecatcher voor uw relaties. De verticale tuin richt u volledig naar eigen wens in en biedt een mooie en rustige uitstraling. Is de groene wand geïnstalleerd? In dat geval werken uw werknemers effectiever. Onderzoek wijst namelijk uit dat de toevoeging van natuurlijkheid elementen leidt tot 15% meer welzijn, 15% hogere creativiteit én 6% hogere productiviteit.