Eiwitrijke voeding maakt uw schapen en paarden extra gezond

Wist u dat een specialist op het gebied van voeding voor schapen vaak ook diverse andere producten aanbiedt? Vaak heeft deze leverancier bijvoorbeeld ook hoogwaardige voeding voor paarden in het assortiment. Gedizo Trading is zo’n specialist. Bij dit bedrijf bent u verzekerd van dierenvoeding met lange houdbaarheid. Zij bieden bijvoorbeeld Lucerne-mix voor paarden. Dit is een vrij compleet voer van hoogwaardige kwaliteit. Het is eiwitrijk met een hoge opname, structuurwaarde en goede verteerbaarheid. Bovendien bevat deze voeding een rijkdom aan vitaminen en mineralen. Ook bieden ze Horse Diner. Deze voeding is geschikt voor pony en paard. Door de goede smaak en reuk voelt het paard zich goed. Tot slot bieden we de MPB-mix. Dit is een mix van mais, perspulp en bierbostel. Het voer zorgt voor een goede gezondheid en stimuleert de melkgift en eiwitgehalte. Welk voer kiest u voor uw paard of ander soort vee?

Strooisels en verschillende voeding voor schapen en veevan hoge kwaliteit

Gaat u voeding kopen voor uw schapen en uw ander vee? In dat geval is het handig als u bij één leverancier terechtkunt voor alles wat u nodig heeft. Helemaal handig is het wanneer u er ook meteen strooisel voor in uw stal kunt kopen. Hierbij is het van belang dat deze van zeer goede kwaliteit zijn. U vindt deze strooisels van hoogwaardige kwaliteit bij een specialist als Gedizo Trading. Zij bieden vier soorten strooisels: verpakt stro, zaagsel, vlas en houtvezel. Deze strooisels kennen allemaal voor- en nadelen. Zo is vlas heel erg prettig omdat dit materiaal geheel stofvrij is en geen irritaties van de luchtwegen veroorzaakt. Houtvezel is weer een prettig materiaal omdat u er een volumineus ligbed voor uw dieren mee creëert. Welke strooisels passen het beste bij uw vee?

Houtpellets en duurzame voeding koopt u eenvoudig bij despecialist

Het aanbod van een specialist in schapenvoeding is enorm veelzijdig. Naast voeding voor schapen en andere dieren kunt u hier namelijk ook terecht voor het kopen van houtpellets. Houtpellets is een milieuvriendelijke biobrandstof voor houtgestookte Cv-ketels. De brandstof is duurzaam en 100 procent overgekregen uit natuurlijke hout. Daarnaast is het een constante warmte- en/of energiebron. Wanneer u houtpellets bij een specialist als Gedizo Trading koopt, bent u verzekerd van een van de meest stabiele brandstoffen. De houtpellets leveren zij in zogenaamde big-bags of worden opgeslagen in de silo op uw erf. Het transport van deze houtpellets is in handen van de specialist. Zij werken namelijk met eigen vervoersmiddelen en in enkele gevallen met betrouwbare transporteurs.