Het ondernemers verbond
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een archief digitaliseren vraagt veel tijd en kennis

Tegenwoordig kom je er bijna niet meer omheen; steeds meer bedrijven kiezen ervoor op hun papieren archief te digitaliseren. Dit is een logische stap, aangezien we steeds meer online zijn gaan werken. Bovendien scheelt het een hoop ruimte, doordat je alles opslaat op een schijf of bijvoorbeeld een cloudomgeving. Je hebt geen grote archiefkasten meer nodig waar al het papierwerk ligt opgeslagen. Reden genoeg dus om je archief te digitaliseren. Maar wanneer je besluit dit te doen, is het wel van essentieel belang dat je dit op een verantwoorde en efficiënte manier doet. Het vraagt veel tijd én kennis om jouw archief op de juiste manier te digitaliseren. Daarom is het ook zeker aan te raden om een specialist in te schakelen die u daarmee op weg helpt.

Hulp bij het digitaliseren van uw archief

Wanneer je graag professionele hulp inschakelt bij het digitaliseren van jouw archief, kun je hiervoor het beste een partij als Doxis inschakelen. Al meer dan honderd jaar helpen zij organisaties om optimaal gebruik te maken van bedrijfsinformatie, bijvoorbeeld door het digitaliseren van het archief. Zij kennen de geldende wet- en regelgeving als geen ander en zorgen ervoor dat elk archiefbewerkingstraject volgens de normen verloopt. Dit bespaart u een hoop moeite en tijd. Het ultieme doel dat Doxis nastreeft is om de medewerkers van jouw organisatie op zo’n manier te coachen en begeleiden, dat ze na verloop van tijd zelf op de juiste manier het archief kunnen digitaliseren. Op die manier blijft u niet afhankelijk van een derde partij en kun je alle werkzaamheden zelf weer overnemen.

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Doxis? Neem dan gerust contact met hen op en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. De medewerkers van Doxis denken graag met je mee en vertellen ook graag meer over hun werkwijze. De contactgegevens van deze organisatie vind je op hun website.

https://doxis.nl/

Gerelateerde artikelen

Een inkoop adviseur geeft u een duwtje in de goede richting

Voldoende mogelijkheden binnen Exact consultancy

Een Salesforce partner die u helpt bij de implementatie