Chroom-6 laat u tijdig saneren om de gezondheid van uw werknemers te beschermen

Bent u bekend met de stof chroom-6? Dit is een carcinogene stof die op de CMR-lijst van de Inspectie SZW. Het gegeven dat de stof op deze lijst staat, is een duidelijke indicatie dat het een gevaarlijke stof is. Voor u als ondernemer is het dan ook van groot belang dat u chroom-6 laat saneren en verwijderen. Doet u dit niet, dan brengt u namelijk de gezondheid van uw medewerkers in gevaar. Zowel acute als chronische schade ligt op de loer bij blootstelling aan deze stof. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan schade aan het weefsel of de cellen, maar ook een blijvende allergie is mogelijk. Omdat chroom-6 ook gemakkelijk in de huidcellen wordt opgenomen, kan het zelfs leiden tot kanker. Alle reden dus om alert te zijn en chroom-6 te laten saneren bij uw bedrijf. Maar waar vindt u een specialist hierin?

Dit bedrijf voert reinigingswerkzaamheden uit in diverse sectoren

Gom Specialistische Reiniging is een ervaren schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaakwerkzaamheden in diverse sectoren. De professionals die hier werkzaam zijn, hebben verstand van saneren en het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer. U schakelt hen bijvoorbeeld in voor het saneren van chroom-6, maar ook voor andere reinigingsopdrachten. Het reinigen van ruimtes en oppervlakten die zijn blootgesteld aan dieselmotoremissie behoort namelijk ook tot hun specialiteiten. De uitstoot van een dieselmotor bevat een mengsel van gassen, dampen en vaste deeltjes, waarvan een deel giftig of zelfs kankerverwekkend is. Gom Specialistische Reiniging zorgt er daarom voor dat de dieselmotoremissie op professionele wijze verwijderd wordt, uiteraard volgens de wettelijke voorschriften.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Voorkom dat u de gezondheid van uw medewerkers in gevaar brengt en kies ervoor om chroom-6 of een dieselmotoremissie te laten saneren. Via de website van Gom Specialistische Reiniging vraagt u eenvoudig een offerte aan, tevens vindt u hier de contactmogelijkheden voor het geval u vragen heeft of advies wenst. Twijfelt u of uw bedrijf met chroom-6 of een dieselmotoremissie te maken heeft? Dan laat u eenvoudig een risico-inventarisatie maken door de specialisten van dit bedrijf.